Hours

Classes begin at 8:00 a.m. and end at 2:30 p.m.

Bell Schedule

Breakfast----7:50-8:15 (25 mins.)

          Bathroom Break---- (5 mins.)

 

1st BLOCK----8:15-9:30 (1:15 mins.)

          Break/Bathroom 9:30-9:40 (10 mins.)

 

2nd BLOCK----9:40-10:55 (1:15 mins.)

 

3rd BLOCK----10:55-11:10 (15 mins.)

          Break/Bathroom--------------------------------11:10-11:15 (5 mins.)

          Lunch--------------------------------------------11:15-11:45 (30 mins.)

            Seven Habits of Highly Effective Teens----11:45-12:00 (15 mins)

             Class Resumes----------------------------------12:00-1:00    (1 hour)

 

4th BLOCK-------------------1:00-1:15 Break/Bathroom (15 mins.)

                                              1:15-2:30 (1:15 mins.)